CONCEPTEN

You are here: Home / EVENTCATERING / CONCEPTEN

AIRSTREAMER

Onze mobiele airstreambar is een heuse eye-catcher en inzetbaar op alle mogelijke locaties. Bovendien is de airstreamer personaliseerbaar zodat een bepaalde sfeer of boodschap uitgedragen kan worden.

Gusto Fresco is een formule met 100% authentieke Italiaanse keuken met livecooking. Laat je gasten genieten van een Zuiderse sfeer met antipasti, pasta en pizza.  Maak de avond compleet met onze ambachtelijke Italiaanse gelati.

In de zomermaanden staat Gusto met een eigen pop-up restaurant aan de Antwerpse Bocadero. Een aangepast logo met een aangepaste kaart zorgen voor dat tikkeltje anders dat met ons vaste team toch vertrouwd aanvoelt.

Organiseert u een evenement en bent u op zoek naar een gepaste locatie of catering? Of u nu een volwaardig diner wil of enkel een receptie, Gusto houdt rekening met jouw wensen en biedt een oplossing op maat voor een unieke en onvergetelijke ervaring!

U organiseert een beurs en zou graag catering voorzien voor uzelf en uw bezoekers? Met Gusto bieden wij een kwalitatieve verse keuken, rekening houdend met uw wensen, zodat u al uw kostbare tijd kan steken in uw (nieuwe) relaties.

Organiseert u een feestelijke première of VIP-evenement en mag het dat tikkeltje extra zijn? Uit onze jarenlange ervaring als vaste cateraar van Music Hall hebben we reeds vele première evenementen op ons palmares staan en weten we hoe we uw VIP gasten in de watten moeten leggen. Gethematiseerde kledij en catering kunnen naar wens aangepast worden.

Na jarenlange ervaring als vaste crewcateraar bij Music Hall producties kent de backstage catering geen geheimen meer voor Gusto. Wij bieden ontbijt, lunch en diner op maat en zorgen voor een gezond en voedzaam thuisgevoel op locatie.