CONCEPTEN

You are here: Home / EVENTCATERING / CONCEPTEN

U organiseert een beurs en zou graag catering voorzien voor uzelf en uw bezoekers? Met Gusto bieden wij een kwalitatieve verse keuken, rekening houdend met uw wensen, zodat u al uw kostbare tijd kan steken in uw (nieuwe) relaties.

Organiseert u een evenement en bent u op zoek naar een gepaste locatie of catering? Of u nu een volwaardig diner wil of enkel een receptie, Gusto houdt rekening met jouw wensen en biedt een oplossing op maat voor een unieke en onvergetelijke ervaring!

“Ik wil jullie namens Kathleen, mezelf en de rest van ons team van harte bedanken voor de fijne en vruchtbare samenwerking. Wij waren zeer onder de indruk van jullie professionele aanpak en de motivatie van jullie mensen. De mensen waren zeer tevreden. Lekkere hapjes, lekkere wijn en heerlijke home-made ice tea! Bedankt daarvoor” EUROPEES PARLEMENT

Na jarenlange ervaring als vaste crewcateraar bij Music Hall producties kent de backstage catering geen geheimen meer voor Gusto. Wij bieden ontbijt, lunch en diner op maat en zorgen voor een gezond en voedzaam thuisgevoel op locatie.

‘” ‘Carmen’ was een hartverscheurende rauwe productie, waar de essentie van het drama zeer realistisch door Frank Van Laecke op de planken werd getoond. De catering van Gusto tijdens de repetities en voorstellingen bracht dan ook meer dan soelaas. Het was niet alleen gezond en voedzaam, maar kon als “comfort”-food ook tellen!”

Organiseert u een feestelijke première of VIP-evenement en mag het dat tikkeltje extra zijn? Uit onze jarenlange ervaring als vaste cateraar van Music Hall hebben we reeds vele première evenementen op ons palmares staan en weten we hoe we uw VIP gasten in de watten moeten leggen. Gethematiseerde kledij en catering kunnen naar wens aangepast worden.

AIRSTREAMER

Onze mobiele airstreambar is een heuse eye-catcher en inzetbaar op alle mogelijke locaties. Bovendien is de airstreamer personaliseerbaar zodat een bepaalde sfeer of boodschap uitgedragen kan worden.

Gusto Fresco is een formule met 100% authentieke Italiaanse keuken met livecooking. Laat je gasten genieten van een Zuiderse sfeer met antipasti, pasta en pizza.  Maak de avond compleet met onze ambachtelijke Italiaanse gelati.

In de zomermaanden staat Gusto met een eigen pop-up restaurant aan de Antwerpse Bocadero. Een aangepast logo met een aangepaste kaart zorgen voor dat tikkeltje anders dat met ons vaste team toch vertrouwd aanvoelt.