LOCATIES

You are here: Home / EVENTCATERING / LOCATIES

Met onze centrale locatie en parkeermogelijkheden bieden wij een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Antwerpen. Wenst u een zaal af te huren, of komt u als groep? Laat weten wat uw wensen zijn en wij bieden een oplossing op maat!

De Zuiderkroon is een ideale locatie voor al uw bedrijfsevenementen. Deze polyvalente zaal, gelegen in het hippe Antwerpen Zuid, biedt een waaier aan mogelijkheden voor de organisatie van diverse evenementen. Van modeshow tot seminarie, van zakelijk diner tot rondetafelgesprek, niets is onmogelijk! Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij bieden een oplossing op maat!

Een uitzonderlijk mooi domein! U tilt uw familiefeest, huwelijksfeest of die ene speciale verjaardag naar een ongekend niveau in dit elegante en exotische decor en u zal uw gasten tot het uiterste niveau te verwennen.Een oase van rust waar u ongestoord kunt vergaderen of dineren.

Droom je van een event op een unieke locatie? Bij De Natie geniet je mee van de unieke sfeer van de Valkeniers Natie. Feesten kan in hun restaurant, de bar, patio of  rooftopterras. Kortom, dé ideale locatie voor elke gelegenheid.

U heeft reeds een locatie? Op maat van uw budget en uw wensen brengen wij de Gusto-keuken naar jou toe. You dream it, we do it.

Doorheen de jaren hebben we al heel veel mooie ervaringen opgedaan op diverse locaties;

Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent, Antwerp Expo, T Hofke van Albert Menen, Vorst Nationaal, Tour & Taxis Brussel, Pakt  Antwerpen, Nekkerhal Mechelen, Central Garden Duffel, …