Voorgerechten

Les Entrées

Hoofdgerechten

Les plats principaux

Bijgerechten

Les accompagnements

Nagerechten

Les desserts

Groepsmenu

Vanaf 10 Personen

Voorgerecht

Italiaanse antipasto in het midden van de tafel geplaatst.

Parmaham & meloen
Parmezaanse kaas
Salami
Gedroogde tomaten
Olijven
Tomaat & mozzarella

Hoofdgerecht

Keuze uit:

In “echte” boter gebraden kalfskroon met een crème van zoete aardappel, worteltjes en rode Portsaus
Gamba’s Pili Pili gebakken in Extra vergine olijfolie, verse look en pasta op smaak gebracht met basilicumpesto
Ravioli gevuld met boschampignons en een sausje van hazelnoot met schijfjes verse seizoenstruffel

Nagerecht

(optioneel + €7,50)

Crème brulée met gekarameliseerde suiker en vanilla uit Tahiti

Prijzen

Prijs per persoon (excl dranken*): €37,50
Prijs per persoon (incl dranken*): €52,50

*Dranken:
½ fles wijn
½ L water
koffie of thee