LOCATIES

You are here: Home / EVENTCATERING / LOCATIES

GUSTO OP HET THEATERPLEIN

Met onze centrale locatie en parkeermogelijkheden bieden wij een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Antwerpen. Wenst u een zaal af te huren, of komt u als groep? Laat weten wat uw wensen zijn en wij bieden een oplossing op maat!

ZUIDERKROON

De Zuiderkroon is een ideale locatie voor al uw bedrijfsevenementen. Deze polyvalente zaal, gelegen in het hippe Antwerpen Zuid, biedt een waaier aan mogelijkheden voor de organisatie van diverse evenementen. Van modeshow tot seminarie, van zakelijk diner tot rondetafelgesprek, niets is onmogelijk! Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij bieden een oplossing op maat!

STADSBROUWERIJ & BRASSERIE ‘T PAKHUIS

Op zoek naar een unieke locatie in Antwerpen? Stadsbrouwerij & Brasserie ’t Pakhuis, gelegen op de Vlaamsekaai in Antwerpen, is een brouwerij waar nog op de authentieke wijze bier wordt gebrouwen. Het gebouw, uit 1861, heeft een waaier aan mogelijkheden en ademt de sfeer van de pakhuizen van weleer.

DE SCHUUR

De Schuur – Meetingrooms is een thuis waar je kan uitnodigen, waar verhalen verteld worden, ideeën worden bedacht, vriendschappen ontstaan. Het is een nieuwe manier van kennisdeling, van leren en van samen groeien.

CENTRAL GARDEN DUFFEL

Een uitzonderlijk mooi domein! U tilt uw familiefeest, huwelijksfeest of die ene speciale verjaardag naar een ongekend niveau in dit elegante en exotische decor en u zal uw gasten tot het uiterste niveau te verwennen.Een oase van rust waar u ongestoord kunt vergaderen of dineren.

DE NATIE

Droom je van een event op een unieke locatie? Bij De Natie geniet je mee van de unieke sfeer van de Valkeniers Natie. Feesten kan in hun restaurant, de bar, patio of  rooftopterras. Kortom, dé ideale locatie voor elke gelegenheid.

UW LOCATIE

U heeft reeds een locatie? Op maat van uw budget en uw wensen brengen wij de Gusto-keuken naar jou toe. You dream it, we do it.

ONZE ERVARINGEN

Doorheen de jaren hebben we al heel veel mooie ervaringen opgedaan op diverse locaties;

Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent, Antwerp Expo, T Hofke van Albert Menen, Vorst Nationaal, Tour & Taxis Brussel, Pakt  Antwerpen, Nekkerhal Mechelen, Central Garden Duffel, …